Coördinatie wijkverpleging

Binnen het thema ‘Samenwerking in de wijk’ is het project ‘Coördinatie wijkverpleging’ van start gegaan. Hierbij streven we ernaar om de wijkverpleging in Zuidoost Utrecht beter te coördineren. Dit doen we omdat de toegang tot wijkverpleging hapert door beperkte beschikbaarheid en gebrek aan inzicht van beschikbare plekken. Het kost verwijzers hierdoor veel tijd om wijkverpleging te organiseren en (kwetsbare) inwoners van Zuidoost Utrecht krijgen mogelijk niet tijdig genoeg de juiste zorg en ondersteuning.

Doel van het project is om het proces van aanvraag en afhandeling van wijkverpleging in de regio Zuidoost Utrecht te vereenvoudigen, inzicht in de beschikbare capaciteit in de regio te verkrijgen en deze beter te benutten. Partijen in Zuidoost Utrecht willen hiermee de juiste zorg op de juiste plek kunnen bieden aan inwoners van Zuidoost Utrecht.

Deelnemers 'Coördinatie wijkverpleging’

Raedelijn begeleidt het traject. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lara Wouda (lwouda@raedelijn.nl) of Madieke Michels (mmichels@raedelijn.nl).

Wil je meer weten over Zuidoost Utrecht Verbonden?
Vul dan het contactformulier in of neem contact op met de betrokkenen van dit netwerk.