De nieuwe website van Zuidoost Utrecht Verbonden is live!

Deze website is het gezamenlijke platform van het netwerk en moet voor meer verbinding tussen initiatieven en samenwerkingen zorgen.

Door kennis en ervaringen te delen op de website, krijgen de deelnemers van dit netwerk meer inzicht in elkaars werk, leren we van elkaar en kunnen we elkaar beter vinden. Zo ontstaat er meer verbinding. 

Website in ontwikkeling

Hoewel de website natuurlijk zorgvuldig gemaakt is, is de site ook nog in ontwikkeling. Dat betekent dat de komende tijd steeds meer relevantie informatie wordt toegevoegd. 

Mis je nog informatie op de website? Of staat er ergens nog een foutje? Laat het ons vooral weten via info@zuidoostutrechtverbonden.nl. Zo zorgen we er samen voor dat deze site steeds beter wordt!

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Save the Date: 30 mei ervaringsmarkt Utrechtse Heuvelrug

Op donderdag 30 mei organiseren Heuvelrug Gezond (voorheen Health Hub Utrechtse Heuvelrug), de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de sociale dorpsteams en het IZA team een ervaringsmarkt voor professionals. Het thema is ‘samenwerking en ervaren rond clientgroepen’.

IZA werkagenda voor Zuidoost Utrecht Verbonden

In januari 2024 zijn we gestart met het concretiseren van de ambities uit het regioplan. Dat heeft geresulteerd in een voorlopige concept werkagenda, voor 2024. Je leest hier alles over de ambities en prioriteiten.

Themabijeenkomst ONZe drukbezocht

Ruim 70 diverse zorgverleners kwamen afgelopen 13 februari naar de ONZe-themabijeenkomst over de rol van de casemanager dementie en
het belang van in gesprek komen en blijven met kwetsbare ouderen. Wil je meer weten over deze drukbezochte bijeenkomst? Lees dan verder.