De nieuwe website van Zuidoost Utrecht Verbonden is live!

Deze website is het gezamenlijke platform van het netwerk en moet voor meer verbinding tussen initiatieven en samenwerkingen zorgen.

Door kennis en ervaringen te delen op de website, krijgen de deelnemers van dit netwerk meer inzicht in elkaars werk, leren we van elkaar en kunnen we elkaar beter vinden. Zo ontstaat er meer verbinding. 

Website in ontwikkeling

Hoewel de website natuurlijk zorgvuldig gemaakt is, is de site ook nog in ontwikkeling. Dat betekent dat de komende tijd steeds meer relevantie informatie wordt toegevoegd. 

Mis je nog informatie op de website? Of staat er ergens nog een foutje? Laat het ons vooral weten via info@zuidoostutrechtverbonden.nl. Zo zorgen we er samen voor dat deze site steeds beter wordt!

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Menukaart consultatiemogelijkheden GGZ

Unicum heeft een menukaart ontwikkeld met een overzicht van consultatiemogelijkheden voor de GGZ in Zuidoost Utrecht voor de 18-plusser. De menukaart Consultatie GGZ 18+.

Congres ONze een succes

Het ONZe Verbindingscongres was een geslaagde dag! Maar liefst 130 mensen kwamen bij elkaar om samen te leren kennen en kennis te delen. Een geslaagde dag waarop het ontmoeten als vanzelf ging.

Update Regioplan

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de 0.9-versie van de onderdelen van het regioplan die helemaal of gedeeltelijk op het niveau van Zuidoost Utrecht worden opgesteld. Een tijdlijn en een update van de plannen.