Interview: De juiste zorg op de juiste plek – Ouderengeneeskundig Netwerk Zuid-Oost eerste lijn (ONZe)

IVVU publiceerde in januari een interview over Ouderengeneeskundig Netwerk Zuid-Oost eerste lijn (ONZe) voor de nieuwsbrief van Toekomstbestendige Ouderenzorg. In het artikel zijn projectleider Nicolet Groen en specialist ouderengeneeskunde Maaike Posthouwer aan het woord over de ontwikkelingen in de ouderengeneeskunde.

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Save the Date: 30 mei ervaringsmarkt Utrechtse Heuvelrug

Op donderdag 30 mei organiseren Heuvelrug Gezond (voorheen Health Hub Utrechtse Heuvelrug), de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de sociale dorpsteams en het IZA team een ervaringsmarkt voor professionals. Het thema is ‘samenwerking en ervaren rond clientgroepen’.

IZA werkagenda voor Zuidoost Utrecht Verbonden

In januari 2024 zijn we gestart met het concretiseren van de ambities uit het regioplan. Dat heeft geresulteerd in een voorlopige concept werkagenda, voor 2024. Je leest hier alles over de ambities en prioriteiten.

Themabijeenkomst ONZe drukbezocht

Ruim 70 diverse zorgverleners kwamen afgelopen 13 februari naar de ONZe-themabijeenkomst over de rol van de casemanager dementie en
het belang van in gesprek komen en blijven met kwetsbare ouderen. Wil je meer weten over deze drukbezochte bijeenkomst? Lees dan verder.