ONZe Congres op 24 oktober

ONZe congres

Op dinsdag 24 oktober vindt het ONZe Congres plaats. Aanmelden hiervoor kan nu al. Meer informatie over het programma volgt later.

Over het congres

Wanneer: 24 oktober 2023 van 16.00 – 20.00 uur
Waar: Koningshof Doorn, Kerkplein 1 te Doorn
Maaltijd: Broodjes en saté
Aanmelden: ONZe@zorggroepcharim.nl

Accreditatie-aanvraag voor cluster 1, kwaliteitsregister V&V en NVvPO is opgestart

Over ONZe

In het project ONZe bundelen ouderenzorgorganisaties in Zuidoost Utrecht hun krachten in een netwerk waar professionals de zorg voor ouderen in de eerste lijn organiseren. Specialisten ouderengeneeskunde en (GZ) psychologen werken bij verschillende (zorg)organisaties in Utrecht Zuidoost. Naast het werk in verpleeghuizen worden cliënten behandeld in de eerste lijn in aanvulling op de huisartsenzorg. Vanuit één ambulant geriatrisch team wordt de gewenste expertise en deskundigheid ingezet.

Meer informatie >>

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Alles over de werkagenda

De voorlopige werkagenda voor 2024 is af! Op onze website lees je alles over de plannen op
de 5 thema’s: Versterken sociale basis, Gezond ouder worden, Mentale weerbaarheid en gezondheid, Preventie en Jeugd. 

Werken aan IZA, hoe doen we dat? 

Het hele land is bezig invulling te geven aan het Integraal Zorgakkoord (IZA). Zo ook onze regio Zuidoost Utrecht. Hoe we dat precies doen en met wie, zie je op onze website door middel van een inzichtelijke netwerkstructuur.

Maak kennis met het kernteam

Graag stellen we de leden van het IZA-kernteam van Zuidoost Utrecht Verbonden aan je voor. Wat zijn hun taken, verantwoordelijkheden en vooral wat drijft hen om een bijdrage te leveren een positieve gezondheid van mensen. Je leest het op onze website.