Uitkomsten FAIR Utrecht bijeenkomst

Op vrijdag 13 oktober zijn tijdens een energieke bijeenkomst in Bosch & Duin de plannen voor FAIR Utrecht toegelicht. Begin volgend jaar start de ontwikkeling van een platform waarin vraag en aanbod van zzp-ers in de zorg bij elkaar gebracht worden zonder commerciële fee. 

Over FAIR Utrecht

FAIR Utrecht is een coöperatie van zorgaanbieders Warande, Silverein en Accolade Zorg  voor een regionale flexpool.  Harry Finkenflügel (Warande), Esther van ’t Erve (Silverein), Anne Bosman (Accolade Zorg) en Gerry Remmers vormen de stuurgroep, met medewerking van Utrechtzorg.

Platform met grote voordelen

  1. Voor ervaren zzp-ers die voldoen aan de kwaliteitseisen is dit een interessant platform omdat zij zonder administratieve rompslomp en een breed aanbod van zorgaanbieders aan de slag kunnen.
  2. Voor zorgaanbieders is het aantrekkelijk om deskundige zzp-ers in te huren tegen scherpe tarieven.

Vanuit diverse zorgsectoren (Ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ, VVT) waren vertegenwoordigers aanwezig. Het initiatief werd met enthousiasme ontvangen en de belangstelling om deel te nemen is groot. 

De komende maanden wordt de organisatie ingericht, worden zzp-ers geworven en worden gesprekken gevoerd met geïnteresseerde zorgaanbieders.

Aanmelden kan nog

Organisaties die zich willen aanmelden kunnen contact opnemen met Gerry Remmers via remmers@remmers-interim.nl.

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Alles over de werkagenda

De voorlopige werkagenda voor 2024 is af! Op onze website lees je alles over de plannen op
de 5 thema’s: Versterken sociale basis, Gezond ouder worden, Mentale weerbaarheid en gezondheid, Preventie en Jeugd. 

Werken aan IZA, hoe doen we dat? 

Het hele land is bezig invulling te geven aan het Integraal Zorgakkoord (IZA). Zo ook onze regio Zuidoost Utrecht. Hoe we dat precies doen en met wie, zie je op onze website door middel van een inzichtelijke netwerkstructuur.

Maak kennis met het kernteam

Graag stellen we de leden van het IZA-kernteam van Zuidoost Utrecht Verbonden aan je voor. Wat zijn hun taken, verantwoordelijkheden en vooral wat drijft hen om een bijdrage te leveren een positieve gezondheid van mensen. Je leest het op onze website.