Uitkomsten FAIR Utrecht bijeenkomst

Op vrijdag 13 oktober zijn tijdens een energieke bijeenkomst in Bosch & Duin de plannen voor FAIR Utrecht toegelicht. Begin volgend jaar start de ontwikkeling van een platform waarin vraag en aanbod van zzp-ers in de zorg bij elkaar gebracht worden zonder commerciële fee. 

Over FAIR Utrecht

FAIR Utrecht is een coöperatie van zorgaanbieders Warande, Silverein en Accolade Zorg  voor een regionale flexpool.  Harry Finkenflügel (Warande), Esther van ’t Erve (Silverein), Anne Bosman (Accolade Zorg) en Gerry Remmers vormen de stuurgroep, met medewerking van Utrechtzorg.

Platform met grote voordelen

  1. Voor ervaren zzp-ers die voldoen aan de kwaliteitseisen is dit een interessant platform omdat zij zonder administratieve rompslomp en een breed aanbod van zorgaanbieders aan de slag kunnen.
  2. Voor zorgaanbieders is het aantrekkelijk om deskundige zzp-ers in te huren tegen scherpe tarieven.

Vanuit diverse zorgsectoren (Ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ, VVT) waren vertegenwoordigers aanwezig. Het initiatief werd met enthousiasme ontvangen en de belangstelling om deel te nemen is groot. 

De komende maanden wordt de organisatie ingericht, worden zzp-ers geworven en worden gesprekken gevoerd met geïnteresseerde zorgaanbieders.

Aanmelden kan nog

Organisaties die zich willen aanmelden kunnen contact opnemen met Gerry Remmers via remmers@remmers-interim.nl.

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Save the Date: 30 mei ervaringsmarkt Utrechtse Heuvelrug

Op donderdag 30 mei organiseren Heuvelrug Gezond (voorheen Health Hub Utrechtse Heuvelrug), de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de sociale dorpsteams en het IZA team een ervaringsmarkt voor professionals. Het thema is ‘samenwerking en ervaren rond clientgroepen’.

IZA werkagenda voor Zuidoost Utrecht Verbonden

In januari 2024 zijn we gestart met het concretiseren van de ambities uit het regioplan. Dat heeft geresulteerd in een voorlopige concept werkagenda, voor 2024. Je leest hier alles over de ambities en prioriteiten.

Themabijeenkomst ONZe drukbezocht

Ruim 70 diverse zorgverleners kwamen afgelopen 13 februari naar de ONZe-themabijeenkomst over de rol van de casemanager dementie en
het belang van in gesprek komen en blijven met kwetsbare ouderen. Wil je meer weten over deze drukbezochte bijeenkomst? Lees dan verder.