Uitkomsten FAIR Utrecht bijeenkomst

Op vrijdag 13 oktober zijn tijdens een energieke bijeenkomst in Bosch & Duin de plannen voor FAIR Utrecht toegelicht. Begin volgend jaar start de ontwikkeling van een platform waarin vraag en aanbod van zzp-ers in de zorg bij elkaar gebracht worden zonder commerciële fee. 

Over FAIR Utrecht

FAIR Utrecht is een coöperatie van zorgaanbieders Warande, Silverein en Accolade Zorg  voor een regionale flexpool.  Harry Finkenflügel (Warande), Esther van ’t Erve (Silverein), Anne Bosman (Accolade Zorg) en Gerry Remmers vormen de stuurgroep, met medewerking van Utrechtzorg.

Platform met grote voordelen

  1. Voor ervaren zzp-ers die voldoen aan de kwaliteitseisen is dit een interessant platform omdat zij zonder administratieve rompslomp en een breed aanbod van zorgaanbieders aan de slag kunnen.
  2. Voor zorgaanbieders is het aantrekkelijk om deskundige zzp-ers in te huren tegen scherpe tarieven.

Vanuit diverse zorgsectoren (Ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, GGZ, VVT) waren vertegenwoordigers aanwezig. Het initiatief werd met enthousiasme ontvangen en de belangstelling om deel te nemen is groot. 

De komende maanden wordt de organisatie ingericht, worden zzp-ers geworven en worden gesprekken gevoerd met geïnteresseerde zorgaanbieders.

Aanmelden kan nog

Organisaties die zich willen aanmelden kunnen contact opnemen met Gerry Remmers via remmers@remmers-interim.nl.

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Menukaart consultatiemogelijkheden GGZ

Unicum heeft een menukaart ontwikkeld met een overzicht van consultatiemogelijkheden voor de GGZ in Zuidoost Utrecht voor de 18-plusser. De menukaart Consultatie GGZ 18+.

Congres ONze een succes

Het ONZe Verbindingscongres was een geslaagde dag! Maar liefst 130 mensen kwamen bij elkaar om samen te leren kennen en kennis te delen. Een geslaagde dag waarop het ontmoeten als vanzelf ging.

Update Regioplan

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de 0.9-versie van de onderdelen van het regioplan die helemaal of gedeeltelijk op het niveau van Zuidoost Utrecht worden opgesteld. Een tijdlijn en een update van de plannen.