Website oncologiezorgnetwerk Zuidoost Utrecht live

Het oncologiezorgnetwerk Zuidoost Utrecht heeft sinds deze week een eigen website. Op de site staat alle informatie over het netwerk en er is ook een sociale kaart van de regio te vinden.

De website is ontwikkeld voor zowel professionals als patiënten. Naast de algemene informatie en het laatste nieuws van en over het netwerk, is er een sociale kaart te vinden op de website. Hierop staan met name eerstelijns zorgverleners die mensen met kanker en hun naasten in hun eigen woonomgeving begeleiden en ondersteunen.

Over de website

De website is samen met het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) ontwikkeld. IKNL heeft op oncologiezorgnetwerken.nl alle oncologiezorgnetwerken in Nederland in kaart gebracht. Ook hebben ze een sjabloon gemaakt waarmee lokale netwerken gemakkelijk een eigen webpagina te ontwikkelen. Zo is het voor alle oncologiezorgnetwerken mogelijk een eigen website te hebben.

Nieuwe editie nieuwsbrief verzonden

Om het heugelijke nieuws van de website bekend te maken, is er ook een nieuwe editie van de nieuwsbrief van oncologiezorgnetwerk Zuidoost Utrecht verschenen. In deze editie lees je ook meer over de netwerkbijeenkomst in november, over de mensen achter oncologiezorgnetwerk Zuidoost Utrecht en vertelt een professional uit de regio, dit keer Ria Anda, over haar werk. Ria werkt bij Santé Partners als gespecialiseerd verpleegkundige oncologie en palliatieve zorg.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het netwerk? Neem dan contact op met Marie-Rose van Lieshout via mrjvanlieshout@fysioweustink.nl.

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Save the Date: 30 mei ervaringsmarkt Utrechtse Heuvelrug

Op donderdag 30 mei organiseren Heuvelrug Gezond (voorheen Health Hub Utrechtse Heuvelrug), de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de sociale dorpsteams en het IZA team een ervaringsmarkt voor professionals. Het thema is ‘samenwerking en ervaren rond clientgroepen’.

IZA werkagenda voor Zuidoost Utrecht Verbonden

In januari 2024 zijn we gestart met het concretiseren van de ambities uit het regioplan. Dat heeft geresulteerd in een voorlopige concept werkagenda, voor 2024. Je leest hier alles over de ambities en prioriteiten.

Themabijeenkomst ONZe drukbezocht

Ruim 70 diverse zorgverleners kwamen afgelopen 13 februari naar de ONZe-themabijeenkomst over de rol van de casemanager dementie en
het belang van in gesprek komen en blijven met kwetsbare ouderen. Wil je meer weten over deze drukbezochte bijeenkomst? Lees dan verder.