Kerstkennismakingsmarkt Utrechtse Heuvelrug

Op 7 december heeft Heuvelrug Gezond samen met de Gemeente Utrechtse Heuvelrug en de Dorpsteams een kerstkennismakingsmarkt georganiseerd voor alle eerstelijns zorgverleners, de dorpsteams en ‘zorg-‘medewerkers van de gemeente. Het was een geslaagde dag.

De markt bood voor de ruim honderd aanwezige zorgprofessionals de gelegenheid om de collega’s van Utrechtse Heuvelrug te ontmoeten en erachter te komen wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Hieruit is bijvoorbeeld een nieuwe trainer valpreventie voortgekomen. Daarnaast kon men in het kader van IZA een samenwerkingsspel spelen om te toetsen hoe goed men al samenwerkt.

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Alles over de werkagenda

De voorlopige werkagenda voor 2024 is af! Op onze website lees je alles over de plannen op
de 5 thema’s: Versterken sociale basis, Gezond ouder worden, Mentale weerbaarheid en gezondheid, Preventie en Jeugd. 

Werken aan IZA, hoe doen we dat? 

Het hele land is bezig invulling te geven aan het Integraal Zorgakkoord (IZA). Zo ook onze regio Zuidoost Utrecht. Hoe we dat precies doen en met wie, zie je op onze website door middel van een inzichtelijke netwerkstructuur.

Maak kennis met het kernteam

Graag stellen we de leden van het IZA-kernteam van Zuidoost Utrecht Verbonden aan je voor. Wat zijn hun taken, verantwoordelijkheden en vooral wat drijft hen om een bijdrage te leveren een positieve gezondheid van mensen. Je leest het op onze website.