Save the Date: 30 mei ervaringsmarkt Utrechtse Heuvelrug

Op donderdag 30 mei organiseren Heuvelrug Gezond (voorheen Health Hub Utrechtse Heuvelrug), de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de sociale dorpsteams en het IZA team een ervaringsmarkt voor professionals. Het thema is ‘samenwerking en ervaren rond clientgroepen’.

Samenwerking en ervaren

Als vervolg op de succesvolle Kerstkennismakingsmarkt die in december werd georganiseerd voor ruim 100 professionals in de Utrechtse Heuvelrug, wordt er op donderdag 30 mei een ervaringsmarkt georganiseerd. Het thema is ‘samenwerking en ervaren rond cliëntgroepen’. Er is onder andere een escaperoom over positieve gezondheid en er wordt gesproken over hoe je gesprekken kunt voeren over over dementie en armoede.

Meer informatie en aanmelden

Wat: Ervaringsmarkt voor eerstelijns professionals in de Utrechtse Heuvelrug

Wanneer: donderdag 30 mei

Hoe laat: 17 uur- 20 uur

Waar: Koningshof Door, Kerkplein 1, Doorn

Je kunt je aanmelden via deze link en deelname is gratis.

Zorg4Zeist Netwerkcongres

Op  20 juni a.s. vindt het Zorg4Zeist netwerkcongres plaatst. Het thema is ‘Samen vitaal en veerkrachtig’. 

Professionals in het medisch of sociaal domein zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Deelname is gratis.

Laat je informeren en inspireren door het programma over:

  • Het stimuleren van gezondheid, sport en bewegen (bijvoorbeeld bij overgewicht, palliatieve zorg in andere culturen, mentaal welzijn)
  • Preventie (bijvoorbeeld rond drugs en alcohol, valpreventie)
  • Het versterken van de sociale basis (bijvoorbeeld in het kader van eenzaamheid, armoede en bestaanszekerheid)

Je kunt een persoonlijk programma samenstellen door het kiezen van voor jou relevante workshops, met onderwerpen die domeinoverstijgende processen helpen verbeteren en jou mede daardoor versterken in je dagelijkse werk. Het congres biedt daarnaast volop ruimte voor kennismaking met try-outs van lokale initiatieven en voor het ontmoeten van andere deelnemers, bijvoorbeeld tijdens het goed verzorgde diner.

Met dit congres bouwen we verder aan het stevige fundament dat nodig is voor duurzame integrale medische en sociale samenwerking. We sluiten hiermee aan op de landelijke afspraken die in het Integrale Zorg Akkoord (IZA), het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) en Sportakkoord II zijn gemaakt.

Heb je interesse? Meld je dan aan via deze link

Artikel delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Save the Date: 30 mei ervaringsmarkt Utrechtse Heuvelrug

Op donderdag 30 mei organiseren Heuvelrug Gezond (voorheen Health Hub Utrechtse Heuvelrug), de gemeente Utrechtse Heuvelrug, de sociale dorpsteams en het IZA team een ervaringsmarkt voor professionals. Het thema is ‘samenwerking en ervaren rond clientgroepen’.

IZA werkagenda voor Zuidoost Utrecht Verbonden

In januari 2024 zijn we gestart met het concretiseren van de ambities uit het regioplan. Dat heeft geresulteerd in een voorlopige concept werkagenda, voor 2024. Je leest hier alles over de ambities en prioriteiten.

Themabijeenkomst ONZe drukbezocht

Ruim 70 diverse zorgverleners kwamen afgelopen 13 februari naar de ONZe-themabijeenkomst over de rol van de casemanager dementie en
het belang van in gesprek komen en blijven met kwetsbare ouderen. Wil je meer weten over deze drukbezochte bijeenkomst? Lees dan verder.